Loopbaanadvies Breda

Je besteedt een groot deel van je leven aan werk. Als je niet lekker op je plek zit op je werk, dan kan dit ontzettend veel (negatieve) energie kosten. Kan jij wel wat ondersteuning en loopbaanadvies gebruiken? Aarzel niet om eens vrijblijvend contact op te nemen via 0610560835 voor meer informatie. Ik help je weer gelukkiger te worden in je loopbaan.

Wat is loopbaanadvies?

Iedereen kent wel eens leuke en minder leuke tijden in zijn werk. Dat is logisch, want werken kan niet altijd leuk zijn. Maar als de minder leuke tijden al een tijdje duren, dan kan je dat veel negatieve energie geven. Je kunt in een negatieve spiraal terechtkomen, waar je zelf lastig uit komt. AllesvanNIX loopbaanadviseur helpt je weer uit die negatieve cyclus te komen!

Featured image loopbaanadvies AllesvanNIX
Loopbaanadvies AllesvanNIX

Hoe werkt loopbaanadvies?

Veel mensen denken dat mijn werk als loopbaancoach vooral bestaat uit advies geven. Het tegendeel is echter waar, ik zal vooral naar je luisteren en je vragen stellen. Om weer gelukkiger te worden met je loopbaan, zal het grootste gedeelte uit jezelf moeten komen. Alleen jij weet diep van binnen hoe je weer uit die negatieve spiraal klimt. Dankzij loopbaanadvies krijg je een spiegel voor en krijg je antwoorden op de vragen die je zo hard nodig hebt.

Oefeningen en gesprekken

Als onderdeel van het traject gaan we op verschillende manieren aan de slag. Zo krijg je de beschikking over oefeningen, die je een reflectie bieden en ingaan op wie jij bent en waar jij voor staat. Ook voeren we gesprekken waarin we samen tot de kern van de situatie komen. via een zogenaamde loopbaanscan, maken we inzichtelijk waar jouw toekomstige pad mogelijk ligt.

Werkwijze

Mijn aanpak en werkwijze is voor iedereen nét weer even iets anders. Iedereen heeft een eigen, unieke situatie waar hij of zij zich bevindt. Ik houd je altijd een kritische spiegel voor en daag je uit om meer uit jezelf te halen. We kijken naar patronen die je verlammen, maar ook verder helpen. Als je die onder ogen ziet, kan je weer met een frisse en open blik naar je werk kijken. Vanuit dit nieuwe perspectief kijken we naar de arbeidsmarkt. Voor wat voor soort organisatie zie jij jezelf werken? Wat voor baan past daarbij? Hoe kan jij jezelf vervolgens presenteren om de baan te vinden van je dromen? Ik help je graag via al deze stappen.

Loopbaanadvies – voor wie?

Het loopbaanadvies is geschikt voor iedereen die niet tevreden is in zijn loopbaan. Ik lever mijn diensten zowel aan particulieren als aan bedrijven. Of je nu fulltime werkzaam bent of dat je momenteel werkloos bent, ik help je graag.

Wanneer is loopbaanadvies iets voor mij?

Als loopbaanadviseur help ik je weer gelukkiger te worden met je loopbaan. Wanneer is loopbaanadvies iets voor jou? Als je het gevoel hebt om dat je dat steuntje in de rug nodig hebt. Het kan geen kwaad om eens contact op te nemen om simpelweg je situatie eens voor te leggen. Mag ik jou ook helpen weer gelukkiger te worden met jouw loopbaan?

Loopbaanadviseur Breda

Marnix Holleman van AllesvanNIX is jouw loopbaanadviseur Breda. Al sinds 2016 help ik mensen met hun loopbaan. Dit doe ik door mensen te adviseren en te coachen in de richting die bij hen past. Wil je meer weten over loopbaanadvies en wat ik voor jou zou kunnen betekenen? Je kunt mij bellen op +316 10560835 (of stuur een berichtje via WhatsApp)! Je kunt natuurlijk ook onderstaand contactformulier invullen.

    Over Marnix Holleman

    Mijn naam is Marnix Holleman en sinds 2016 help ik vanuit Breda mensen met hun loopbaan. Dit doe ik door mensen te adviseren en te coachen in de richting die bij hen past. Decennialang heb ik bij een bank gewerkt. Daarnaast als loopbaancoach, mobiliteitsadviseur en docent bij een Hogeschool. Ik besloot dat ondernemen en coachen hetgeen is waar mijn passie zat. Sindsdien heb ik al vele mensen in Breda en omstreken mogen helpen als loopbaancoach, mobiliteitsadviseur en loopbaanadviseur.

    Marnix Holleman – 06-10560835