Ontwikkeladvies

Dit is het ideale moment om na te denken over jou en jouw loopbaan. Dankzij de overheidsregeling ‘NL Leert Door’ maak je gratis aanspraak op een ontwikkeladvies (t.w.v. € 700,-). Ben je MBO 2 of lager geschoold dan MBO 2 dan kom je in aanmerking voor dit Ontwikkeladvies!?) Laat je gegevens achter ik neem contact met je op!

Zicht op jouw kansen en ontwikkeling
search
Inclusief arbeidsmarktscan
euro_symbol
Tijdelijk gratis (t.w.v. € 700,-)

Neem contact met mij op!

  Vraag eenvoudig jouw ontwikkeladvies aan

  Eigenlijk werkt het heel eenvoudig, je hoeft alleen even contact op te nemen. Hebben wij een ‘klik’? Dan starten wij op korte termijn het ontwikkeltraject.  Het traject bestaat uit:

  • Digitale intake en 2 gesprekken van 2 uur met gekwalificeerde loopbaancoach Marnix;
  • Arbeidsmarktkansenscan;
  • Actieplan voor jouw toekomst.

  Dit ontwikkeladvies is voor jou kosteloos. De overheid subsidieert het traject en verzorgt de volledige betaling van het traject. Geen administratief gedoe voor jou dus! Het beschikbare bedrag per ontwikkeladvies is € 700,- inclusief btw.

  Wat brengt het jou?

  Wil jij goed voorbereid zijn op de komende veranderingen? Of staat jouw baan op de tocht door de coronacrisis? Dan is het dit het ideale moment om je goed voor te bereiden op jouw loopbaan. Dankzij de overheidsregeling ‘NL Leert Door’ maak je momenteel gratis aanspraak op het ontwikkeladvies.

  Het ontwikkeladvies geeft je inzicht in jezelf en wat voor (loop)baan daarbij past. Dankzij het advies zet jij de eerste stap naar jouw toekomst.

  Je krijgt inzicht in jouw:

  • sterke en zwakke punten;
  • jouw competenties;
  • kansen en alternatieven op de arbeidsmarkt.

  Daarnaast leer je:

  • hoe werkgevers jou kunnen vinden;
  • hoe je succesvol kunt netwerken;
  • hoe je succesvol kunt solliciteren.

  Voor wie geldt het ontwikkeladvies?

  Tijdelijk maakt iedereen aanspraak op deze regeling!

  • Voor niet-werkenden;
  • Voor werkenden;
  • Voor zzp-ers;

  Neem contact met mij op als je meer vragen hebt.

  Meer informatie?

  Ben je overtuigd? Of wil je graag nog wat meer informatie? Neem dan contact met mij op. Je kunt mij – ook buiten kantoortijden (!) – bereiken op het telefoonnummer 06-10560835 of stuur een mailtje naar info@allesvannix.nl voor meer informatie. Vanwege mijn flexibiliteit heb ik nauwelijks wachttijden.

   Deelname = vertrouwelijk!

   Wij werken discreet en vertrouwelijk, de beroepsverenigingen Noloc en de AVG eisen dat ook. Je meldt jezelf en misschien wel zonder medeweten van je werkgever aan. Werkgevers worden dan ook door ons niet op de hoogte gesteld van wie deelneemt. Je kunt direct beginnen, op werkdagen en ook in de avonduren.

   Over Marnix Holleman – AllesvanNIX

   Mijn naam is Marnix Holleman en sinds 2016 help ik vanuit Breda mensen met hun loopbaan. Dit doe ik door mensen te adviseren en te coachen in de richting die bij hen past. Decennialang heb ik bij een bank gewerkt. Daarnaast als Loopbaanadviseur en docent bij een Hogeschool. Dit deed ik totdat ik besloot dat ondernemen en coachen hetgeen was waar mijn passie zat. Sindsdien heb ik al vele mensen in Breda en omstreken mogen helpen als loopbaancoach en loopbaanadviseur.

   Marnix Holleman

   Loopbaancoach Breda

   Google Reviews AllesvanNIX