Burn out coach Breda

Heb jij last van burn out verschijnselen en zoek jij een burn out coach in Breda? Laat gecertificeerd loopbaancoach AllesvanNIX je helpen weer gelukkig te worden en je energie terug te vinden. Als burn-out coach heb ik al vele mensen mogen helpen. Wacht niet langer en neem vrijblijvend (en vertrouwelijk) contact met mij op.

Burn out Breda

Waarom een burn out coach inschakelen?

Vervelende gebeurtenissen en verplichtingen rondom het werk kunnen veel spanningen veroorzaken. Als het je niet lukt om met deze spanning om te gaan, dan kan je overspannen gevoelens krijgen. Deze overspanning kan tot uiting komen op verschillende manieren, waaronder slaapproblemen, lusteloosheid, veel piekeren en andere problemen. Het lastige aan deze negatieve gevoelens is dat je er zelf lastig uit lijkt te komen. Je negatieve gedachten beperken je bij het zoeken naar een oplossing. Een externe burn out coach kan je helpen om deze gevoelens beter onder woorden te brengen en je probleem te erkennen. Je zet op die manier de eerste – maar o zo belangrijke stap – richting herstel.

Het effect van werkstress op je burn out

Het is bekend dat langdurige blootstelling aan werkstress ontzettend veel problemen kan veroorzaken. De burn out stress kan ontstaan door:

  • Te veel verschillende taken (van collega’s) op je te nemen waardoor je zelf ten onder gaat;
  • Te hoge prestatiedruk die wordt opgelegd door je baas of je collega’s;
  • Te weinig steun van je collega’s in lastige tijden waardoor je het gevoel hebt er alleen voor te staan;
  • Slechte of zware omstandigheden op de werkvloer (zoals pesten)

Dit soort situaties kan resulteren in chronische stress. Waar tijdelijke stress ons in staat stelt om goede prestaties te leveren (zoals bij een presentatie of tijdens sporten), is chronische stress schadelijk. Door deze stress kan je emotioneel en fysiek helemaal uitgeput raken. Het is op dat moment verstandig om loopbaanadvies in te winnen!

AllesvanNIX – jouw burn out coach Breda

Ik, Marnix Holleman van AllesvanNIX, heb als loopbaancoach al honderden mensen mogen begeleiden bij hun loopbaan. Mag ik ook jou helpen je geluk weer te hervinden? Ik stel voor dat we eens vrijblijvend kennismaken. Ik ben benieuwd naar jouw verhaal! Laten we kennismaken en kijken of wij allebei een klik ervaren. Je kunt mij bereiken op 0610560835 of via onderstaand contactformulier: