Particulieren – Particuliere diensten

Ben je niet helemaal happy meer in je huidige werk? Heb je het idee dat je vast zit en dat een nieuwe baan je ook niet tevreden kan stemmen? Dan kan ik als loopbaancoach mogelijk uitkomst bieden. Ik help zowel particulieren als zakelijke klanten met het inzichtelijk te maken waar zij voor staan en wat zij belangrijk vinden. We richten ons niet alleen op de arbeidsmarktoriëntatie (wat wil ik nou echt?), maar ook op de arbeidsmarktrealisatie (hoe kom ik daar?).

Arbeidsmarktoriëntatie naar arbeidsmarktrealisatie
Arbeidsmarktoriëntatie naar arbeidsmarktrealisatie

Staat jouw loopbaan ‘aan’ of uit?

Veel mensen die ik spreek geven aan dat zij het werk dat zij doen al langere tijd niet meer leuk vinden. Pogingen om er iets aan te veranderen? Die leidden meestal tot niets. In dit soort gevallen kan het goed zijn om eens beter stil te staan bij wat je nou echt wilt in het leven. Daar help ik je graag mee.

Loopbaancoach voor particulieren

Mijn diensten als loopbaancoach in Breda bevinden zich op een aantal vlakken. Als jij vastloopt in je huidige werk ben je natuurlijk altijd eerst welkom voor een kennismakingsgesprek. Als het klikt tussen ons, kan ik je drie verschillende trajecten aanbieden: een kort coachingstraject, een lang coachingstraject en een eendaagse. De trajecten verschillen qua:

  • Inhoud – is voor jou alleen de arbeidsmarktoriëntatie van belang of kan ik je ook helpen met de realisatie?
  • Lengte – kunnen we al snel stappen maken bij het realiseren van jouw mooiste loopbaan? Of gaan we gefaseerd aan de slag?
  • Budget – simpel; een langer traject is simpelweg tijdsintensiever dan een kort traject.

Gratis kennismakingsgesprek

Ben je benieuwd naar wat ik voor je kan betekenen? Neem dan gerust contact met mij op. Je kan mij bereiken via het telefoonnummer 0610560835. Of via e-mail op info@allesvannix.nl. We plannen dan een kennismakingsgesprek in waarbij je van harte welkom bent op onze locatie.

Google Reviews AllesvanNIX