Loopbaancoach voor freelancers en zzp-ers

Loopbaanbegeleiding voor freelancers en zzp-ers

Het klinkt misschien wat vreemd om als freelancer een loopbaancoach in te schakelen. Je bent toch vrij om je eigen pad te kiezen als zelfstandige/zzp-er? Onderschat niet dat deze keuzevrijheid je veel stress kan geven. Daarom kan het als freelancer erg nuttig zijn om een loopbaancoach in te schakelen. AllesvanNIX is een loopbaancoach voor freelancers. Ik, Marnix Holleman van AllesvanNIX, help je graag bij de (loopbaan)keuzes waar je tegenaan loopt.

Vrijheid en keuzestress als eigen baas

Als freelancer loop je weer tegen andere dingen aan dan een werknemer in loondienst. Als zelfstandige ben je namelijk eigen baas. Jij staat aan het roer van jouw eigen bedrijf! Jij hebt dus de regie over alle werkzaamheden die je doet met je bedrijf. Nou, niet helemaal natuurlijk. Aan één kans heb je een gevoel van vrijheid, jij bent de baas! Aan de andere kant geeft dit je wellichtt stress. je wilt immers wel een keuze maken die goed uitpakt bij jouw klanten en jouw omgeving. Bovendien moet aan het einde van de maand natuurlijk wel de huur of hypotheek worden betaald.

Je kunt als ondernemer dus maar beter de juiste keuzes maken. Maar hoe maak je de juiste keuzes die passen bij jouw bedrijf? Hoe kies je jouw klanten? Hoe kies je het soort werk dat je verricht? Waar gaat jouw freelance-carrière naartoe? En belangrijker nog: hoe maak je de keuzes die passen bij jouw persoon?

Marnix Holleman is loopbaancoach voor freelancers
AllesvanNIX – jouw Loopbaancoach voor freelancers

Loopbaancoach voor freelancers

Als loopbaancoach kan ik je helpen de juiste keuzes te maken op het vlak van jouw loopbaan. Want als jij doelbewuste keuzes maakt waar je achterstaat, dan hoef je je nooit schuldig of onzeker te voelen. Hierdoor kan jij je 100% focussen op jouw bedrijf en de vrijheid die daarbij hoort.

Kosten loopbaancoaching voor freelancers – aftrekbaar van de belasting?

Zijn de kosten voor loopbaancoaching aftrekbaar van de belasting? Voor ondernemers kan coaching aftrekbaar kan zijn voor de inkomsten- en vennootschapsbelasting. Dit is een manier om jouw winst te drukken op het einde van het jaar waardoor je minder belasting hoeft te betalen. Je zult wel als ondernemer inkomstenbelasting kunnen doen en voldoen aan het urencriterium.

Laat je niet tegenhouden door de kosten van loopbaantraject. Een investering in jezelf is de beste investering die je kan maken!

Marnix Holleman – AllesvanNIX

Contact

Ben je benieuwd naar wat ik voor je kan betekenen? Wil jij advies over hoe jij jouw freelanceloopbaan verder vorm kunt gaan geven? Ik ben te bereiken op +316 10560835 (of stuur een berichtje via WhatsApp)! Je kunt natuurlijk ook onderstaand contactformulier invullen.

    Veelgestelde vraag:

    Hoe lang duurt een loopbaantraject?

    Ieder persoon die ik spreek is uniek. Dat maakt dat het concrete vraagstuk voor loopbaancoaching ook erg verschilt. Over het algemeen zijn we zo’n 5 tot 9 sessies bezig om jouw loopbaan weer de goede richting in te krijgen. Afhankelijk van frequentie en wat nodig is tussen de 30 dagen en 100 dagen. Kortom concreet en goed in te plannen in je drukke schema. Ik ben ook beschikbaar na sluitingstijd van jouw bedrijf. Hierdoor kunnen we snel meters maken!