Zakelijke diensten AllesvanNIX

Haal het beste uit uw medewerkers door AllesvanNIX. Mijn workshops en trajecten zijn erop gericht het uiterste te halen uit uw personeel. Verschillenden zakelijke diensten stellen mij in staat doeltreffend te werk te gaan binnen organisaties. Ik heb namelijk meer dan 20 jaar ervaring in het bankwezen en heb diverse (leidinggevende) functies bekleed. Ik weet dus waar u binnen het personeelsbeleid tegenaan kunt lopen. Of het nu gaat om coachingsgesprekken met individuele werknemers, workshops of volledige in-company programma’s; ik ben uw loopbaancoach in Breda.

Doeltreffend dankzij maatwerk

AllesvanNIX staat bekend om een doeltreffende aanpak.  Daarom is maatwerk altijd zo belangrijk. Als verantwoordelijke voor het personeelsbeleid van uw organisatie loopt u tegenwoordig tegen veel dingen aan. Waarschijnlijk kampt u ook met de nadelen van een krappe arbeidsmarkt en moet u er alles toe zetten om uw personeel tevreden te stellen. Coaching kan hierbij een essentiële rol spelen. Als afhankelijk loopbaancoach en loopbaanadviseur help ik mensen hun potentieel te bereiken. Dit kan voor uw organisatie betekenen voor een verbeterde doorstroom, uitstroom en instroom van personeel

Achtergrond in de financiële sector

De ervaring de financiële sector heeft mij het nodige bijgebracht. Bijna 20 jaar heb ik gewerkt in de front-, mid-, en backoffice van een grote bank in Breda. De laatste jaren van mijn loopbaan werkte ik functies als operationeel-, unit-, peoplemanager, trainer en (loopbaan)coach. Deze ervaring stelt mij in staat om een breed perspectief te hanteren bij alle trajecten die ik uitvoer.

Zowel zakelijk als particulier

Als loopbaancoach en -adviseur ben ik er voor particulieren en zakelijke klanten. Waar ik als loopbaancoach in Breda op de particuliere markt gebruik maak van een aantal vaste pakketten, zijn mijn zakelijke diensten maatwerk. In een persoonlijk gesprek hoor ik graag wat uw knelpunten zijn als werkgever en hoe ik u hierbij kan helpen. Bent u enthousiast geworden? Neem dan contact met mij op voor een gratis kennismakingsgesprek. Bel hiervoor naar 0610560835 of verstuur een e-mail naar info@allesvannix.nl.

Google Reviews AllesvanNIX

Marnix Holleman

Tevreden klanten