Zakelijke diensten AllesvanNIX

Haal het beste uit uw medewerkers door AllesvanNIX. Mijn workshops en trajecten zijn erop gericht het uiterste te halen uit uw personeel. Verschillenden zakelijke diensten stellen mij in staat doeltreffend te werk te gaan binnen organisaties. Ik heb namelijk meer dan 20 jaar ervaring in het bankwezen en heb diverse (leidinggevende) functies bekleed. Ik weet dus waar u binnen het personeelsbeleid tegenaan kunt lopen. Of het nu gaat om coachingsgesprekken met individuele werknemers, workshops of volledige in-company programma’s; ik ben uw loopbaancoach in Breda.

Doeltreffend dankzij maatwerk

AllesvanNIX staat bekend om een doeltreffende aanpak.  Daarom is maatwerk altijd zo belangrijk. Als verantwoordelijke voor het personeelsbeleid van uw organisatie loopt u tegenwoordig tegen veel dingen aan. Waarschijnlijk kampt u ook met de nadelen van een krappe arbeidsmarkt en moet u er alles toe zetten om uw personeel tevreden te stellen. Coaching kan hierbij een essentiële rol spelen. Als afhankelijk loopbaancoach en loopbaanadviseur help ik mensen hun potentieel te bereiken. Dit kan voor uw organisatie betekenen voor een verbeterde doorstroom, uitstroom en instroom van personeel

Achtergrond in de financiële sector

De ervaring de financiële sector heeft mij het nodige bijgebracht. Bijna 20 jaar heb ik gewerkt in de front-, mid-, en backoffice van een grote bank in Breda. De laatste jaren van mijn loopbaan werkte ik functies als operationeel-, unit-, peoplemanager, trainer en (loopbaan)coach. Deze ervaring stelt mij in staat om een breed perspectief te hanteren bij alle trajecten die ik uitvoer.

Zowel zakelijk als particulier

Als loopbaancoach en -adviseur ben ik er voor particulieren en zakelijke klanten. Waar ik als loopbaancoach in Breda op de particuliere markt gebruik maak van een aantal vaste pakketten, zijn mijn zakelijke diensten maatwerk. In een persoonlijk gesprek hoor ik graag wat uw knelpunten zijn als werkgever en hoe ik u hierbij kan helpen. Bent u enthousiast geworden? Neem dan contact met mij op voor een gratis kennismakingsgesprek. Bel hiervoor naar 0610560835 of verstuur een e-mail naar info@allesvannix.nl.

Google Reviews AllesvanNIX

Deborah van der Zwaag
Deborah van der Zwaag
08:15 05 Jun 20
Ik kwam binnen bij AllesvanNix met het gevoel dat ik in mijn huidige baan dingen mis maar hier niet precies de vinger op kon leggen. Aan de hand van opdrachten, gesprekken, tests en vragen ben ik er achter gekomen welke werkwaarden voor mij belangrijk zijn in een baan, welke competenties ik al heb ontwikkeld en welke ik nog wil ontwikkelen en welke banen aansluiten hierop. Zonder Marnix was dit zeker niet gelukt, ik raad hem dan ook zeker aan als je een loopbaancoach zoekt waar je gemakkelijk mee kan praten. Bedankt Marnix!
Edwin vg
Edwin vg
22:08 04 Jan 20
Loopbaan coachingstraject. Marnix is een prettige, open persoon die goéd kan luisteren en met de opgepikte info aan de slag gaat. Oftewel; je een spiegel voorhoud en je prikkelende vraagstukken voorlegt. Dit alles pragmatisch en geen zweverig gedoe. Altijd beginnend met "Hoe is het met je, heb je nog vragen mbt vorige sessie, nog wijziging waarmee rekening te houden" en eindigend met een resumé van de sessie. Tevens CV check / update en voorbereidende gesprekken gevoerd. Aan hem kan het niet liggen... 👍
Ingrid Bastiaansen
Ingrid Bastiaansen
09:34 19 Dec 19
Marnix is een prettige persoonlijkheid waardoor het niet moeilijk is om jezelf open te stellen. Ik heb bij hem het 45+ loopbaan advies traject gevolgd. Dit om meer inzicht te krijgen hoe ik de komende jaren verder wil gaan wat betreft werk. Met gesprekken en opdrachten weet hij tot de kern te komen. Hierdoor heb ik meer energie gekregen en weet nu welke kant ik op moet gaan.
Huub Hermus
Huub Hermus
16:59 30 Nov 19
Met de heel goede mensenkennis houdt Marnix een spiegel voor die je beter laat inzien wat belangrijk voor je is. Goede gesprekken gevoerd. Super persoon en zeer toegankelijk.
Yvonne van Maanen
Yvonne van Maanen
06:15 15 Nov 19
Na een paar goede en inspirerende gesprekken een aantal beslissingen genomen en dingen in beweging gezet. Super. Bedankt Marnix!
Esther Kraaijeveld
Esther Kraaijeveld
10:08 03 Nov 19
Afstemmend op jou als persoon doet Marnix door samen op zoek te gaan naar waar je naar toe wilt werken. Hij gebruikt er verschillende werkvormen voor waardoor je op verschillende manieren geprikkeld worden en bewuster wordt van wie je bent en wat je graag zou willen. Hij laat je in je waarde, stelt geen oordeel en is erg betrokken bij je proces. Bij Marnix word je al persoon gezien!
mireille konings
mireille konings
16:50 30 Oct 19
Erg veel te weten gekomen over mijzelf en erg goede begeleiding van Marnix gehad. Echt een aanrader met betrekking tot carrière en loopbaan kiezen. Bedankt
Karin Magielse
Karin Magielse
09:02 20 Sep 19
Marnix weet op een rustige, prettige en leuke manier in kaart te brengen wie je bent en wat je wilt. De combinatie van gedegen opdrachten, reflectiegesprekken en creatieve oefeningen verschaffen je veel inzichten over jezelf en je loopbaanwensen. Persoonlijk heb ik veel gehad aan dit traject. Marnix maakt het traject niet alleen nuttig maar ook leuk. Hij weet waar hij het over heeft en schept een veilige ongedwongen sfeer. Gun jezelf een gesprek met Marnix, ik kan het iedereen aanbevelen!
Kevin Schipper
Kevin Schipper
13:37 18 Sep 19
Na mijn afstuderen kwam ik erachter dat het vakgebied en kantoorwerk niets voor mij is. Maar wat dan wel? Waar begin ik? Waar liggen mijn interesses en competenties? Marnix heeft me geholpen hier inzicht op te krijgen, een selectie te maken van beroepen die mogelijk interessant zijn en de juiste stappen te zetten op weg naar een leuke baan voor de toekomst. Marnix kijkt per persoon wat er nodig is en weet de juiste tools in te zetten en vragen te stellen om verder te komen.
Niels Dirkse
Niels Dirkse
07:57 17 Sep 19
Marnix en ik zijn in april 2018 met elkaar in contact gekomen. Dit was precies in de periode dat ik voor mezelf begon als online marketeer. Als (business)coach houdt Marnix mij scherp door mij regelmatig een spiegel voor te houden. Daarnaast is het ook een gezellige kerel waar je mee kunt lachen. Topper!
Guido Vervoort
Guido Vervoort
19:59 11 Sep 19
45+ loopbaan advies gevolgd in 4 sessies, met opdrachten en huiswerk.Wilde weten wat ik nog verder wilde qua werk en hoe ik tegen mijn huidige baan aan kijk. Door de opdrachten en gesprekken, is er een helder beeld ontstaan van wat ik nog wil. Bedankt
Noor Broers
Noor Broers
08:29 11 Sep 19
Ik heb het traject met Marnix als zeer positief ervaren. Hij luistert goed naar je en vraagt ook door waardoor je aan het denken wordt gezet. Het heeft mij geholpen om meer na te denken over wat ik in mijn mars heb en wat ik zoek in een baan.
Esther Verschuren
Esther Verschuren
10:19 06 Sep 19
Heel fijn om eens tijd te nemen voor je persoonlijke loopbaan. Marnix neemt de tijd en helpt je hierbij goed. Hij is rustig en weet de juiste vragen te stellen. Geen standaard vragenlijstje maar maatwerk op jouw specifieke vraag.Heerlijk concreet neergezet als fundering van je huis met duidelijke en praktische testen en vragen. Het zet je aan het denken en vanuit daar kan je stappen zetten. Aan te raden!
Chantal van Rooij
Chantal van Rooij
09:29 19 Aug 19
Marnix is een toegewijde coach bij wie je je snel op je gemak voelt. Hij wist bij mij tot de essentie te komen waarbij hij de doelstelling die we samen voor ogen hadden goed in de gaten hield. Hij is een coach die ontzettend goed naar je luistert en snel tot de kern komt. Ik ben erachter gekomen waar mijn problemen/struikelblokken liggen en Marnix kwam met de juiste oplossingen. Ik kan Marnix van harte aanbevelen, hij is een zeer vakbekwame en enthousiaste coach.
Silvia Bruijns
Silvia Bruijns
04:43 15 Aug 19
De sfeer tijdens de gesprekken met Marnix was ontspannen. Hij weet op goede manier jezelf bewust te laten worden van nieuwe inzichten. De gesprekken hebben er toe geleid dat ik de stap ga zetten om met de opleiding Social Work te beginnen. Iets heel anders als wat ik nu doe. Zin in om er aan te beginnen!
Elma Van Dooren
Elma Van Dooren
13:46 04 Aug 19
Super ervaren coach! Hij voelt goed aan wat je nodig hebt en geeft je tools om daarmee aan de slag te gaan.
Tatjana B
Tatjana B
15:21 30 Jul 19
Persoonlijke en creatieve loopbaancoach uit Breda. Marnix heeft mij in een emotionele periode vol frustratie en onzekerheid geholpen, om nieuwe doelen en behoeftes weer duidelijker te zien en meer voor mezelf op te komen.
Etiënne Jacobs
Etiënne Jacobs
18:14 19 Jun 19
Marnix is een inspirerende coach die met veel energie en enthousiasme samen met jou aan de slag gaat. Hij combineert actie en energie met aandacht en de juiste vragen stellen. Door hem kwam ik erachter dat ik al op het juiste pad zit en heb ik nog meer vertrouwen gekregen om hiermee door te gaan!
Wim Muns
Wim Muns
08:07 12 May 19
Ik ben met Marnix aan de slag gegaan in het kader van het ontwikkeladvies 45+ loopbaantraject. Samen met Marnix ben ik tot een beter inzicht gekomen over wat ik wil. Hij heeft mij daarvoor passende tools gegeven voor onderwerpen die voor mij van belang zijn. Goed pragmatisch en to the point. Dank je Marnix
K. Jansen
K. Jansen
19:57 25 Apr 19
Ik heb Marnix ervaren als een super fijne, ervaren, kundige man die goede vragen stelt. Ik merkte dat ik zelf al heel ver in het proces was, voordat ik met de loopbaantraining begon, maar Marnix heeft met hele unieke en nieuwe opdrachten mij toch opnieuw aan het denken gezet. Marnix is ook heel flexibel qua afspraken maken ('s avonds of zelfs voor het werk), wat voor mij goed uit kwam. Het luisterende oor was voor mij betekenisvol en ik denk dat Marnix veel voor anderen kan betekenen (vooral als je in het voorstadium zit van het ontdekken wat je verder wil) en kan Marnix aan iedereen aanraden.
Ignate van der Sande
Ignate van der Sande
12:23 14 Apr 19
Met de subsidie van de overheid ben ik gaan googlen met wie ik een klik zou kunnen hebben en zo Marnix gevonden door zijn duidelijke site en aanbevelingen. Alles wat al is aanbevolen kan ik bevestigen. Marnix heeft een leuke positieve houding en weet goed door te vragen. Hij geeft je de ruimte om zelf na te denken zonder voor te kauwen.
Jeanet Littooij
Jeanet Littooij
16:19 31 Mar 19
Ik heb veel gehad aan de sessies met Marnix. Hij vraagt goed door en voelt goed aan wat belangrijk voor jou is, past het programma daar ook op aan. Soms confronterend, maar dat is juist goed. Daarnaast vertaalt hij het in praktische tips voor tijdens het solliciteren.Kortom, ik kan Marnix zeker aanraden!
Ellen Ydo
Ellen Ydo
14:36 20 Feb 19
Ik heb Marnix ervaren als fijne, kundige sparringpartner en coach. Hij is erg goed in luisteren en ‘de juiste’ vragen stellen om zo snel tot de kern te komen. Hij heeft een prettige persoonlijke benadering en levert maatwerk. Zijn veelzijdige kennis en ervaringen, o.a. op managementgebied, geven hem als coach extra toegevoegde waarde. Marnix vervult zijn rol als coach op een heel natuurlijke manier.Door mijn coachingstraject bij Marnix ben ik me nu bewust van mijn belangrijkste talenten en waarden en waarin ik mij onderscheid van anderen. Het heeft mij inzicht gegeven in mijn (onbewuste) patronen en hoe ik die kan doorbreken. Ik weet nu wat voor werk echt bij me past en op welke wijze ik kan zorgen voor een betere energiebalans, heel waardevol!
Harriët Braspenning
Harriët Braspenning
17:46 15 Oct 18
Ik vind het altijd heel mooi om te zien dat mensen werk doen dat bij hen past en waar ze goed in zijn. Dat is in het geval van Marnix ook zeker het geval. Hij is zeer gepassioneerd en heeft het vermogen om zijn kennis op de juiste manier over te brengen zodat mensen daarmee verder kunnen. Ik zou hem zeker aanbevelen.
Frits Beckerman
Frits Beckerman
09:49 13 Sep 18
Marnix en ik hebben een ABN AMRO verleden. Daar viel hij mij al op als gedreven peoplemanager, die actief bezig was met de groei van zijn medewerkers. Het was voor mij geen verrassing, dat hij hier van zijn werk van heeft gemaakt. Hij doet waar hij goed in is!Sinds begin 2018 zijn we weer op elkaars pad gekomen. Ik heb de hulp van Marnix gevraagd, om mijn loopbaan een nieuwe stoot energie te geven. En dat is hem 100% gelukt. Hij doet dat door zijn energie, zijn creativiteit, zijn ongekende ter zake doende toolbox, maar vooral door naar je te luisteren en door zijn scherpe vragen. Ik ben blij dat ik voor Marnix heb gekozen.
Astrid de Groot
Astrid de Groot
06:31 13 Sep 18
Marnix begeleid je met creatieve en originele opdrachten naar antwoorden op je vraagstukken met betrekking tot je loopbaan. Hij is betrokken en geïnteresseerd tijdens het proces.
Conny Mol
Conny Mol
15:38 12 Sep 18
Marnix heb ik leren kennen toen hij nog bij zijn vorige werkgever ABN AMRO werkzaam was. Daar was hij actief met zijn opleiding en zijn doel om loopbaancoach te worden. Ik zelf heb inmiddels ook een loopbaansessie mogen ervaren. Wat mij aangenaam verrast is dat Marnix een kei is in doorvragen; je de spiegel (op een prettige manier) voorhouden en je zelf dieper over zaken laten nadenken. Hij raakt feilloos de juiste snaar. De gesprekken gaan niet alleen over loopbaan maar nog belangrijker over jou als persoon; waar je staat....en voor gaat. Marnix ziet de mens achter de mens: en is daarmee een waardevol cado aan jezelf. Hij coacht je op n andere manier dan de coaches die ik tot nu toe heb mogen ervaren. Ik zou Marnix voor je persoonlijke - en loopbaan ontwikkeling dan ook zeker aanraden!
Toon Bouhuis
Toon Bouhuis
14:19 07 Sep 18
Het luisterend oor zorgt er voor dat Marnix precies weet hoe hij jou kan uitdagen en er voor zorgt dat hij je op de juiste manier laat nadenken over jezelf om er uiteindelijk sterker door te worden.
Bekijk alle beoordelingen
js_loader

Marnix Holleman

Tevreden klanten