Voor wie is loopbaancoaching en loopbaanadvies?

Voor wie is loopbaancoaching en loopbaanadvies relevant? In het kort: voor iedereen die kampt met vraagstukken over de huidige loopbaan. Ik heb decennialang ervaring in het bankwezen in diverse leidinggevende functies. Op een gegeven moment besloot ik om mijn hart na te jagen en mensen te helpen het maximale te halen uit hun loopbaan en dus; hun leven.

Het is mijn doel om voor 2020 meer dan 2500 mensen gelukkiger te maken in hun loopbaan. Dit doe ik op verschillende manieren en initiatieven en ik richt mij op meerdere groepen mensen. In grote lijnen maak ik een onderscheid tussen particulieren en zakelijke diensten.

Voor particulieren

AllesvanNIX is er voor iedereen die kampt met vraagstukken op het vlak de loopbaan. Ben je nog wel gelukkig in je huidige baan? Heb je het gevoel niet alles eruit te halen wat erin zit? Dat is doodzone! Een gemiddeld mens besteedt een aanzienlijk deel van zijn of haar leven aan werken. Het is daarom ook doodzonde als je met tegenzin naar je werk gaat!

Als loopbaancoach in Breda geef ik loopbaanadvies en geef ik je de spiegel die je nodig hebt. Niet alleen de reflectie, maar ook het in actie te zetten is een belangrijk onderdeel. Samen gaan we op zoek naar jouw drijfveren.

Voor organisaties

AllesvanNIX is er ook voor arbeidvraagstukken van jouw personeel. Ik help organisaties met een goede mobiliteit van hun personeel. Dit wil zeggen dat ik mensen probeer aan te zetten richting het pad dat het beste bij hen past. Instroom, doorstroom en uitstroom zijn daarbij drie belangrijke begrippen. Goed werkgeverschap is tegenwoordig steeds belangrijk. Nadenken over de toekomst en jouw personeel op een juiste manier in beweging krijgen zijn daarbij erg belangrijk!

Een goed voorbeeld is het A&O fonds dat er is voor loopbaancoaching voor rijksambtenaren. Ook zijn freelancers/zzp-ers van harte welkom!

Welke dromen heeft jouw personeel? Kunnen zij hun dromen verwerkelijken binnen jouw organisatie? Bied jij de tools die zij nodig hebben om gemotiveerd te blijven en het maximale te halen uit hun capaciteiten?

Lees meer: diensten voor zakelijke klanten

Voor wie – kan ik jou helpen?

Kan ik je helpen op het vlak van loopbaanadvies en coaching? Ben je op zoek naar de antwoorden op de vragen die al zo lang in je hoofd spoken? Wacht niet langer en neem contact met mij op