Loopbaancoach voor rijksambtenaren – gratis loopbaanadvies

Loopbaancoach voor rijksambtenaren – gratis loopbaanadvies

Ben jij minstens drie jaar werkzaam bij de Rijksoverheid? Dan bestaat er een interessante subsidieregeling. Je maakt momenteel gratis aanspraak op loopbaanadvies voor rijksambtenaren via het A&O Fonds. Je komt in aanmerking voor subsidie als je het traject volgt bij een geregistreerd en erkend coach. Ik, Marnix Holleman van AllesvanNIX Loopbaancoach in Breda. Ik ben volledig als Noloc loopbaanprofessional gecertificeerd en help jou daarom graag verder op het vlak van jouw loopbaan! Lees snel verder wat ik voor je kan betekenen.

Loopbaancoach voor rijksambtenaren
Loopbaancoaching voor rijksambtenaren is tijdelijk gratis vanwege de A&O subsidieregeling.

Vragen over jouw loopbaan

Je kunt op een punt in je Rijksloopbaan beland zijn waar je met vragen kampt. Misschien zit je niet helemaal lekker op je plek of kriebelt het om je eens te oriënteren buiten je huidige loopbaan. Wat je loopbaanvraag ook is, dankzij het gratis advies voor rijksambtenaren maak je aanspraak op een loopbaantraject.

Wat zijn de vereisten voor de subsidie?

Een eerste belangrijke vereiste is dat je al drie jaar onafgebroken werkzaam bent als rijksambtenaar. Verder mag je niet eerder gebruik hebben gemaakt van de regeling loopbaanadvies. De website van A&O fonds rijk stelt dat de regeling afloopt op 30 juni 2022. Tot slot kies je zelf jouw loopbaancoach. Ook is het aan jou om te beslissen wat je doet met het advies.

Als loopbaancoach heb ik al verschillende rijksambtenaren mogen helpen met hun loopbaan. Ik zag mensen met vragen die niet goed wisten of zij hun carriere binnen of buiten de overheid wilden voortzetten. 

Marnix Holleman – AllesvanNIX

Op pad naar een beter passende loopbaan

Hoe ziet jouw ideale loopbaan eruit? Door goed te reflecteren, testen en de juiste vragen te stellen, kunnen we ook achterhalen wat jouw drijfveren zijn. Mijn aanpak is daarbij ook resultaatgericht. We zullen niet alleen spreken over veranderingen. Ook zullen gaan we aan de slag en je helpen in actie te komen!

Meer informatie over het gratis Loopbaanadvies en Loopbaancoaching voor rijksambtenaren

Wil je meer informatie over loopbaanbegeleiding over over het gratis Loopbaanadvies of een gratis loopbaancoach voor ambtenaren van Rijksoverheid? Voel je dan vrij om contact met mij op te nemen. Ik laat je dan graag de mogelijkheden zien.  Ben je benieuwd naar wat ik voor je kan betekenen op het vlak van loopbaanbegeleiding en advies? Neem dan vrijblijvend contact met mij op. Je kunt mij bereiken via telefoon (+316 10560835), email (info@allesvannix.nl) of je stuurt een bericht op WhatsApp. Je kunt natuurlijk ook onderstaand contactformulier invullen.