Loopbaancoach Breda – AllesvanNIX loopbaanbegeleiding

Loopbaancoach Breda – Loopbaanbegeleiding Breda

Waar ben ik goed in? Waar wil ik over 5 of over 10 jaar staan? En hoe zorg ik dat ik dat ik weer gelukkig word in mijn werk? Dit zijn vragen waarmee ik (Marnix Holleman – loopbaancoach Breda) mensen dagelijks help. Het is mijn missie om voor 2025 meer dan 2500 mensen gelukkiger te maken in hun carrière. Ik ben aardig op weg. Kan ik als je loopbaancoach ook verder helpen?

Ben je niet tevreden over je (loop) baan?

Loopt het op dit moment niet helemaal lekker binnen je huidige baan? Of gaat het al langere tijd niet zo goed en kamp je met burn out klachten of bore out klachten? Wellicht zou je graag wat sturing en begeleiding willen om het plezier in je werk terug te vinden? Iemand die weet wat jij belangrijk vindt en die er weer voor zorgt dat je weer fluitend naar je gaat! Werk is voor veel mensen immers een grote tijdsbesteding binnen het leven. Dan is het toch doodzonde als je niet tevreden bent?

 Niet tevreden in je baan? Marnix Holleman - Loopbaancoach Breda - helpt jou op weg!
Niet tevreden in je baan? Marnix Holleman – Loopbaancoach Breda – helpt jou op weg!

Wanneer maak je gebruik van loopbaancoaching?

Loopbaancoaching is voor iedereen geschikt die niet tevreden is met zijn huidige loopbaan. AllesvanNIX maakt dus geen onderscheidt in wie wel of niet in aanmerking komt! Het maakt dus niet uit of je net bent afgestudeerd en je niet goed weet of die startersbaan wel zo goed bij je past. Of misschien werk je al wat langer bij een baas en ben je op een kruispunt aanbeland en weet je niet goed waar je naartoe wilt. Neem daarom vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie en een traject op maat.

Samen gaan we op zoek naar wat jou écht gelukkig maakt in jouw loopbaan.

Marnix Holleman – AllesvanNIX

Waar helpt een loopbaancoach bij?

Een groot aantal coachingstrajecten richten zich op het vlak van persoonlijk leiderschap en ontwikkeling en natuurlijks alles op het gebied van iemand zijn loopbaan en carrière. Als carrière coach en loopbaanadviseur in Breda ga ik samen met jou op zoek naar wat jou écht gelukkig maakt. De basis hiervan ligt bij jou. Ik zal je dus niet klakkeloos loopbaanadvies geven, integendeel! We brengen eerst  samen in kaart wie jij bent en wat jij belangrijk vindt. Daarbij gaan we in op eerdere keuzes in je loopbaan en behandelen we de volgende loopbaanvragen:

 • Waar liggen mijn talenten?
 • Wat krijg ik energie van en waar heb ik zin in?
 • Wat kost me kracht en geeft me kracht?
 • Wat vind ik belangrijk in mijn baan?
 • Welke keuzes heb ik eerder gemaakt in mijn loopbaan?
 • Wat is mijn droom?
 • Hoe ben ik gebakken?
 • Wat heb ik al geleerd en/of ontwikkeld in mijn leven?
 • Wat is de rode draad in mijn (werk) leven?
 • Wat zijn mijn sterktes?
 • Wat zijn mijn zwaktes?
 • Wat zijn mijn valkuilen?
 • Wat zijn mijn allergieën?
 • Wat zijn mijn wensen?
 • Wat wil ik niet meer in mijn volgende baan?
 • In wat voor bedrijfscultuur pas ik het beste?
 • Welke baan past bij mij op basis van mijn interesses en competenties?

Werkwijze van AllesvanNIX loopbaancoach Breda

Binnen een loopbaantraject sta jij als mens centraal. Daarom is ieder traject ‘maatwerk’, zoals we dat vaak zeggen. We gaan samen aan de slag met het helder krijgen van het probleem. Wat is hetgeen waar jij tegenaan loopt? En waar kan loopbaanbegeleiding en advies je bij helpen? Je zult zien dat ik je ontzettend veel zal vragen. Dat doe ik niet alleen omdat ik het leuk vind, maar om je te leren kennen maar vooral om jou inzichten te geven, zodat jij jezelf beter leert begrijpen.  Kortom inzicht in jezelf. Op deze manier kan jij zelfbewustere keuzes maken op basis van je dromen, wensen, waarden, talenten, krachten, drijfveren en zeker ook op wat je niet meer wilt in een baan.

Van vragen stellen naar actie!

Het is erg belangrijk om vragen te stellen en te reflecteren. Maar het is net zo belangrijk om in actie te komen. Een doel is immers een droom met een deadline! Er zijn drie punten die mijn aanpak kenmerken:

 • Realistisch – We blijven dicht bij jou als mens;
 • Resultaatgericht – We houden altijd het resultaat voor ogen: een gelukkigere versie van jou en je loopbaan met een plan;
 • Realisatie – We zorgen ervoor dat de plannen die we maken ook in actie worden gebracht!

Bovenal volgen we het traject waar jij je prettig bij voelt. Als je bijvoorbeeld wat langer wil stilstaan om bepaalde vragen te bespreken, dan doen we dat gewoon. Natuurlijk houden we wel altijd het einddoel voor ogen: jou weer gelukkiger maken met jouw loopbaan. Lees meer over onze werkwijze voor loopbaancoaching.

Breda is mijn thuishaven. Daarom ben ik hier loopbaancoach.
Breda is mijn thuishaven. Ik vind het prachtig hier te mogen werken als loopbaancoach.

Breda is mijn thuishaven. Daarom ben ik hier loopbaancoach.[/caption]

Jouw Bredase loopbaancoach

Ik ben een geboren en getogen Bredanaar. Na een korte omzwerving in Teteringen ben ik nu weer terug in deze prachtige stad. Je bent op mijn locatie van harte welkom voor een vrijblijvende kop koffie of thee! We kunnen dan zien of wij een klik hebben, want dat is namelijk erg belangrijk.

Over Marnix Holleman

Mijn naam is Marnix Holleman en sinds 2016 help ik vanuit Breda mensen met hun loopbaan. Dit doe ik door mensen te adviseren en te coachen in de richting die bij hen past. Decennialang heb ik bij een bank gewerkt. Daarnaast als loopbaancoach, mobiliteitsadviseur en docent bij een Hogeschool. Ik besloot dat ondernemen en coachen hetgeen is waar mijn passie zat. Sindsdien heb ik al vele mensen in Breda en omstreken mogen helpen als loopbaancoach, mobiliteitsadviseur en loopbaanadviseur.

Marnix Holleman – 06-10560835

Gratis intakegesprek

Ben je benieuwd geworden naar wat ik voor je kan betekenen? Neem dan contact met mij op. Ik spreek met mensen af – ook buiten kantoortijden van 9-17 uur (!) – bereiken kan op het telefoonnummer 06-10560835 of stuur een mailtje naar info@allesvannix.nl voor meer informatie. Vanwege mijn flexibiliteit heb ik geen wachttijden.

Laat je gegevens achter en ik kom zo snel mogelijk bij je terug