Ont-week

De Ont-Week is een innovatief concept op het gebied van persoonlijk leiderschap. Marnix Holleman van AllesvanNIX vormt samen met Koen Vinkenvleugel Koencoach (arbeidsmarktgerichte loopbaanprofessional Koencoach) het team dat jou begeleidt. Dit vindt plaats met vijf andere deelnemers in één week (vijf ochtenden) van 6 tot 9 uur in de ochtend. Voor je werk, zodat je lekker aan de dag begint.

Samen op weg naar persoonlijke groei
search
Individuele en ervaringsgerichte oefeningen
check
Leer jezelf steeds beter kennen

Ik wil meedoen aan de Ont-Week!?

  Ont-Week-impressie-foto

  Vijf ochtenden, vijf thema’s

  Elke dag heeft specifiek thema

  1. Ontmoeten
  2. Ontdekken
  3. Ontvouwen
  4. Ontstemmen
  5. Ontwerpen

  Elk thema en ochtend bestaat uit meerdere oefeningen. Het is de mix van de ervaringsgerichte oefeningen in combinatie met het lopen in de natuur die een extra dimensie geven aan dit programma. De routes, de plekken waar de oefeningen worden uitgevoerd zijn met zorg en aandacht uitgekozen. De oefeningen bestaan uit individuele en gezamenlijke opdrachten. De Ont-Week is zo ontwikkeld dat je steeds bewuster wordt van jezelf en jouw omgeving. Wat maakt dat je beter in staat wordt om zelfbewustere keuzes te maken.

  Meer informatie?

  Wij verwelkomen je graag! Wil je graag nog wat meer informatie? Neem dan contact met mij op. Je kunt mij – ook buiten kantoortijden (!) – bereiken op het telefoonnummer 06-10560835 of stuur een mailtje naar info@allesvannix.nl voor meer informatie.

  De Ont-weken van 2023 zijn gepland. Hieronder de data in 2023:

  24 april tot en met 28 april

  8 mei tot en met 12 mei

  22 mei tot en met 26 mei

  5 juni tot en met 9 juni

  19 juni tot en met 23 juni

  3 juli tot en met 7 juli

  11 september tot en met 15 september

  25 septeber tot en met 29 september

   Deelname = vertrouwelijk!

   Wij werken discreet en vertrouwelijk, de beroepsverenigingen Noloc en de AVG eisen dat ook. Je meldt jezelf en misschien wel zonder medeweten van je werkgever aan. Werkgevers worden dan ook door ons niet op de hoogte gesteld van wie deelneemt. Je kunt direct beginnen, voor je werk op werkdagen, kortom in de ochtenduren.

   Over Marnix Holleman – AllesvanNIX

   Mijn naam is Marnix Holleman en sinds 2016 help ik vanuit Breda mensen met hun loopbaan. Dit doe ik door mensen te adviseren, begeleiden en te coachen in de richting die bij hen past. Decennialang heb ik bij een bank gewerkt. Daarnaast als Loopbaanadviseur en docent bij een Hogeschool. Dit deed ik totdat ik besloot dat ondernemen en coachen hetgeen was waar mijn passie zat. Sindsdien heb ik al vele mensen in Breda en omstreken mogen helpen als loopbaancoach en loopbaanadviseur.

   Marnix Holleman

   Loopbaancoach Breda

   Google Reviews AllesvanNIX