AllesvanNIX           

 Loopbaancoach in Breda

0610560835 

Wie is – MarNIX Holleman – AllesvanNIX

We besteden een groot gedeelte van ons leven aan werken. Dan is het toch hartstikke zonde als je niet tevreden en blij bent met je werk? Als loopbaancoach ben ik erin gespecialiseerd om mensen zoals jij te helpen met het vinden van hun droombaan een baan die iemand past. Want wat vind je nu écht leuk? En hoe kom je vervolgens op die droomplek terecht? Lees meer over AllesvanNIX en Marnix Holleman.

Achtergrond

Mijn eigen werk- en loopbaanervaringen heb ik in het onderwijs en in de bancaire sector (ABN AMRO) opgedaan. In meer dan 25 jaar heb ik gewerkt binnen tal van leidinggevende functies. Denk daarbij aan supervisor, teammanager, eventmanager en unitmanager, docent en trainer.

In mijn werk bij de bank kreeg ik altijd onwijs veel energie uit het coachen en begeleiden van mensen. Ik heb dan ook geen moment getwijfeld toen de mogelijkheid zich voordeed om als zelfstandig loopbaancoach te beginnen! Een combinatie van ondernemen, wat in het bloed zit, coachen wat me gemakkelijk afgaat, kortom een goede combi!  Zelf eerst ervaren en dan op basis daarvan kijken en die dingen die echt werken overdragen. Op die manier help ik ook de medewerkers  de keuzes te maken waar zij de rest van hun leven profijt van hebben.

Mijn inspiratie

Wat ik gaaf vind aan dit vak is om samen achter talenten, drijfveren, waarden en antwoorden en nieuwe inzichten te komen. Met die inzichten en antwoorden te kiezen voor een (nieuw) pad die past bij de coachee. Vervolgens via testen en analyses een realitycheck doen en te kijken waar de banen zich bevinden en welke actie er ondernomen moet worden om daar te komen.

Kernwaarden

AllesvanNIX kent zijn oorsprong in Breda, de identiteit van deze gezellige en bourgondische stad zit in ons bloed. Dit zie je terug in onze kernwaarden:

 • Persoonlijk
  • Bij ons sta jij als individu centraal, maatwerk is de standaard
 • Proactief
  • Wij doen er alles aan om je zo goed mogelijk te prikkelen, begeleiden en coachen
 • Eerlijk
  • Wij houden je een eerlijke spiegel voor zodat jjj een zelfbewuste keuze kunt maken.

Lees meer over mijn werkwijze.

Mijn Talenten

1. Prestatiegericht: Actief en productief geeft mij veel voldoening

2. Strategisch: Als ik een scenario voorgelegd krijg, zien ik snel relevante patronen, uitdagingen en mogelijke  oplossingsrichtingen

3. Actiegericht:  Ik zet ideeën om in actie en realiseer.

4. Maximalisering: Ik concentreer me op talenten om prestaties en/of ontwikkeling  te verhogen. Ik wil iets wat goed is transformeren tot iets wat buitengewoon is.

5. Relatievorming:  Ik vind het gaaf om samen met vrienden hard te werken om iets te bereiken, dit geeft mij veel voldoening!

AllesvanNIX in 7 punten:

 1. Ik werk als zelfstandig loopbaanadviseur, loopbaanprofessional, loopbaanbegeleider, mobiliteitsadviseur & loopbaancoach in Breda;
 2. Ik ben expert op het gebied van loopbaanadvies, begeleiding, mobiliteit, coaching en training;
 3. Ik heb een post HBO coachopleiding gevolgd bij De Baak/Europees Instituut);
 4. Ik ben gecertificeerd als erkend loopbaanprofessional bij NOLOC;
 5. Ik ben ook aangesloten bij de kwaliteitskring Boost om mijn kwaliteiten als loopbaanadviseur op expertniveau te houden;
 6. Ik volg op dit moment een Master Loopbaanmanagement (Open Universiteit);
 7. Ik ben gecertificeerd om testen af te nemen van Online Talent Manager.

AllesvanNIX jouw loopbaancoach

Wil je meer te weten komen over AllesvanNIX? Laat dan je gegevens achter op ons contactformulier om eens kennis te maken. Wil je liever een keertje bellen? Ook dat kan! Je kunt ons bereiken via 0610560835 .

AllesvanNIX is opgenomen in het Register loopbaanprofessional
AllesvanNIX is opgenomen in het Register loopbaanprofessional
AllesvanNIX is opgenomen in het Register loopbaanprofessional