Loopbaancoaching- en begeleiding voor MKB

Als werkgever wil je dat jouw medewerkers zich ontwikkelen en verder leren. Je kunt dit proces verbeteren door als werkgever een loopbaancoach inschakelen. Een loopbaancoach voor MKB geeft richting aan de ontwikkeling van jouw medewerkers. Je ziet hierin dat de ontplooiing die zij meemaken, direct ten goede komt aan de organisatie.

AllesvanNIX is jouw loopbaancoach voor MKB personeel.
Loopbaancoach voor MKB

Midden en kleinbedrijf in Nederland

Uit jaaroverzicht Bedrijvendynamiek 2020 van de KVK blijkt dat er maar liefst 2.078.716 bedrijven zijn in Nederland. Het allergrootste gedeelte hiervan bestaat uit bedrijven in het kleiner en middensegment. Niet voor niets wordt het MKB ‘de drijvende kracht achter de Nederlandse economie’ genoemd. 

Loopbaanontwikkeling in het MKB

Bij het MKB staat de ontwikkeling en loopbaanontwikkeling van medewerkers vaak laag op de agenda. De praktijk wijst uit dat veel werkgevers te weinig tijd of kennis hebben of geen geld vrijmaken om de ontwikkeling van medewerkers te stimuleren. De Nederlandse overheid ziet dit ook en stimuleert werkgevers om loopbaanadvies voor hun medewerkers te faciliteren. Dat gebeurt onder meer bij rijksambtenaren, maar ook bestaat de SLIM-regeling!

Je stimuleert de ontwikkeling van je medewerkers door een onafhankelijk loopbaancoach in te schakelen.

Marnix Holleman – AllesvanNIX – Loopbaancoach Breda

MKB Stimuleringsregeling Leren en Ontwikkelen (SLIM)

Jaarlijks investeert het kabinet € 48 miljoen per jaar in de SLIM-regeling. Je kunt SLIM inzetten om een gespecialiseerd loopbaancoach voor het MKB in te schakelen. Je kunt namelijk een substantieel gedeelte van een loopbaantraject vergoed krijgen. 

Loopbaanbegeleiding voor medewerkers in het MKB

AllesvanNIX is jouw loopbaancoach voor het MKB. Wij zijn gespecialiseerd in loopbaanbegeleiding voor zowel particuliere als zakelijke klanten (zo ook loopbaancoaching voor freelancers). Een voorbeeld hiervan is outplacement, waarbij je iemand ‘van werk naar werk’ aanzet en begeleidt. Ook denken we graag mee om de capaciteiten van je personeel beter aan te laten sluiten aan functies in jouw organisatie.AllesvanNIX is jouw loopbaancoach voor het MKB. Wij zijn gespecialiseerd in loopbaanbegeleiding voor zowel particuliere als zakelijke klanten. Een voorbeeld hiervan is outplacement, waarbij je iemand ‘van werk naar werk’ aanzet en begeleidt. Ook denken we graag mee om de capaciteiten van je personeel beter aan te laten sluiten aan functies in jouw organisatie.

Contact

Ben je benieuwd naar wat ik voor je kan betekenen op het vlak van loopbaanbegeleiding en advies? Neem dan vrijblijvend contact met mij op. Je kunt mij bereiken via telefoon (+316 10560835), email (info@allesvannix.nl) of je stuurt een bericht op WhatsApp. Je kunt natuurlijk ook onderstaand contactformulier invullen.