AllesvanNIX jouw Loopbaancoach in Breda

AllesvanNIX heeft expertise, geeft advies en heeft achtergrond en know how in de financiële sector. Bijna 20 jaar ervaring in verschillende Front-, Mid- en Backoffice functies. Waarvan meer dan 10 jaar in het management, kortom in leidinggevende- en coachfuncties. Ik ken de cultuur en weet wat je meemaakt. Digitalisering, Robotisering, Off-Shoring, AI en Agility om er maar een paar te noemen. Het politieke spel. Durf jij hardop te zeggen dat je een loopbaancoach wilt?

Een ding is zeker. Namelijk dat alles verandert en dat je met enige regelmaat in een reorganisatie terechtkomt. Wat ik iedereen die werkzaam is in het bankwezen gun is een plan A of B en dat je echt structureel tijd neemt om hier over na te denken, maar ook om daarin stapjes te zetten zodat je klaar bent voor de toekomst. Niet alleen digitaal advies maar ook een op een. Met een echt mens…… Die verstand heeft van zaken. Zit jij bij een bank die steeds meer inzet op apps en digitaal? Waar het persoonlijk advies niet meer voorop staat? Waar kantoren sluiten en geldautomaten verdwijnen? 

Ben je werkzaam in deze bancaire sector en op zoek naar onafhankelijk advies, loopbaancoaching, en/of begeleiding? Maak vrijblijvend een afspraak!

Opdrachtengevers:  Medewerkers van diverse banken zoals Rabobank, Van Lanschot, ABN AMRO gingen je voor.

AllesvanNIX is jouw sleutel naar een nieuwe baan.