Wil jij weten wat je talenten en voorkeuren zijn? Maar ook wat je belangrijk vindt en wie je als persoon bent? AllesvanNIX loopbaancoach in Breda maakt gebruik van de beste testen die er op loopbaangebied zijn en werkt samen met verschillende partijen zoals TMA en OTM Talent manager. Kortom afhankelijk van jouw vraag krijg je maatwerk! Wil je weten wat kosten zijn maak vrijblijvend een afspraak dan vertel ik je dit alsmede vertel ik welke testen mogelijk het meest passend voor je zijn.

Wat is TMA?

De TMA (Talent Management Analyse) Loopbaantest is een manier om door middel van een analyse te achterhalen wat jouw talenten zijn. Het kijkt naar je vaardigheden, ervaringen en interesses en geeft je vervolgens een idee op basis je talenten en drijfveren en competenties van wat voor soort baan het beste voor je zou zijn. Het geeft een beeld wat je energie geeft en/of kost. Kortom het helpt je bij het maken van een ontwikkelplan Maar het kan je ook helpen bij het kiezen van een carrière waarin je succesvol zult zijn en die je leuk vindt om te doen.

Wat is OTM?

De OTM Loopbaantest is een test die je helpt erachter te komen wat je voorkeuren, persoonlijkheid, waarden en talenten zijn. Het is een complete test die je doet. Dit door je vragen over jezelf te stellen en vervolgens je antwoorden te analyseren. Met deze test (en) kunt u erachter komen wat voor soort baan of carrière het beste voor u zou zijn.

Wat zijn de verschillen tussen OTM en TMA testen?

Dit vertel ik je graag in een persoonlijk gesprek. Dit kan digitaal alsmede fysiek. Maak snel op de site een vrijblijvende gratis afspraak.