1.Met een goede coach werk je gestructureerd en gericht aan het doel dat je vooraf hebt bepaald.

2. Een goede coach zet methoden in waarmee je in korte tijd en op effectieve wijze resultaat bereikt.

3. Hij werkt onafhankelijk en professioneel. Dat betekent: geen verstrengeling van onderliggende belangen. Hij beschikt over het vermogen écht te luisteren, weet de juiste vragen te stellen, kan op constructieve wijze confronteren en weet wat nodig is bij bepaalde ontwikkelingsvraagstukken.

(Daarbij is een persoonlijke klik wel essentieel! Als je je niet op je gemak voelt, laat je niet het achterste van je tong zien en dat staat jóuw ontwikkeling in de weg. )

Het inzetten van een coach wordt inmiddels gezien als een teken van kracht; langzaam maar zeker zien we dat coaching door werkgevers wordt beschouwd als een waardevolle investering die zich vroeg of laat ‘terugverdient’ (Beleidsplan NOBCO, 2015-2018).

Gun jij jezelf de tijd en ruimte om stil te staan bij jouw werkgeluk?

Jezelf goed kennen, weten waar je blij van wordt en goed in bent, en weten waar je naartoe wilt werken in je toekomst. Dit helpt je keuzes te maken waarin je je verder wilt ontwikkelen, op welk aanbod binnen je werk wel/ niet in te gaan, en wat je vervolgstappen in je loopbaan worden. Zo creëer je je eigen werkgeluk, wat weer bijdraagt aan meer werkplezier, meer effectiviteit en minder risico op uitval door klachten. Neem gerust vrijblijvend contact met ons! Bel 06-10560835, mail info@allesvannix.nl en www.allesvannix.nl of www.identityworks.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Dit is een verplicht veld
Dit is een verplicht veld
Geef een geldig e-mailadres op.