Vraag?

Wist je dat de gemiddelde mens meer tijd besteedt aan het boeken van een weekendje weg dan iets doen met  zijn of haar loopbaan?

Oefening: maak een vuist Maak een vuist van je eigen hand en beantwoord de volgende vragen. Bij elke ‘ja’ reik je een vinger uit:

1. Wil jij het maximale halen uit je loopbaan?

2. Ben je niet helemaal gelukkig met je huidige (werk)leven?

3. Heb je het idee dat je leven aan je voorbij raast?

4. Heb je twijfels of je op het juiste pad zit bij je loopbaan?

5. Zou je graag willen doen wat je écht leuk vindt maar je weet niet precies wat?

Vat op je leven & carrière

In mijn nieuwe eendaagse cursus krijg jij exclusieve aandacht en coaching om meer vat te krijgen op je leven & carrière. In een dagvullend programma gaan we in op jouw dieperliggende motieven en drijfveren en waarden. Bewezen onderzoekstechnieken en activiteiten zetten je gedurende de dag aan tot denken. Ik bied je een dag vol nieuwe inspiratie, energie én concrete handvaten om je droom te verwezenlijken.

Wat past nu echt bij jou?

Heb jij een uitgestoken hand? Laat me je dan de hand schudden. Als loopbaancoach begeleid ik mensen zoals jij hun potentie te benutten. Vat op je leven & carrière In mijn nieuwe eendaagse cursus krijg jij exclusieve aandacht en coaching om meer vat te krijgen op je leven & carrière. Wil je meer informatie over deze eendaagse cursus? Zet nu de eerste stap! Mail/Bel en/of App me?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Dit is een verplicht veld
Dit is een verplicht veld
Geef een geldig e-mailadres op.